Ministri i angazhuar për diasporë, Dr.Xhemail Çupi ishte nikoqir i delegacionit të Komisionit parlamentar për punë të jashtme dhe diasporë pranë Kuvendit të Republikës së Kosovës

Në vazhdën e takimeve intenzive, sot Ministri i angazhuar për diasporë, Dr.Xhemail Çupi ishte nikoqir i  delegacionit të Komisionit parlamentar për punë të jashtme dhe diasporë pranë Kuvendit të Republikës së Kosovës i kryesuar nga kryetari i këtij komisioni, deputeti, z. Haki Abazi.

Albanian

Pages